Hoe Journey Maps Te Gebruiken Om Een ​​Transformatie Van De Klantervaring (CX) Op Gang Te Brengen

Language: Nederlands | English (UK) | Français 

Zorg Ervoor Dat Uw CX Journey Maps U Klaarstomen Voor Succes

Momenteel creëren veel organisaties journey maps, waarna ze deze maps naar een content-repository uploaden en er nooit meer naar omkijken. Dit komt omdat de journey maps vaak als het eindpunt worden gezien. Dit is echter niet het geval. Het zijn krachtige hulpmiddelen die duidelijk maken hoe de klanten omgaan met uw organisatie en wat hun klantervaringen zijn. Ze kunnen ook de klantervaring van uw organisatie transformeren, zodat u de bestaande uitdagingen beter aan kunt pakken en innovatie kunt stimuleren.

Deze gids is speciaal ontworpen om te garanderen dat u met uw journey maps bedrijfssucces zult behalen. U leest hoe u de bestaande journey maps kunt gebruiken om investeringen en interesse in CX te stimuleren, en om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Ontdek hoe journey maps als een springplank gebruikt kunnen worden:

  • Vergroot het begrip en de empathie van uw medewerkers voor uw klanten.
  • Geef prioriteit aan de CX-projecten die de grootste bedrijfsimpact zullen hebben.
  • Verbeter de effectiviteit van CX-metingen.
  • Ontwerp ervaringen die de loyaliteit bevorderen.

Vul het formulier in om toegang te krijgen tot de gratis gids.

 

Bedankt voor het downloaden.

Toegang tot de PDF

Ontdek de nieuwste CX-inzichten, -strategieën en -tactieken op ons aanstaande CX EMEA-evenement om u te helpen slimmer te worden over uw klanten. Leer hoe u verbonden intelligentie kunt gebruiken terwijl u de behoeften, wensen en verwachtingen van uw klanten respecteert. Kom met ons mee op 29 september – 1 oktober 2021.

Neem contact met ons op: marketingeu@forrester.com